“Netanyahu başbakan olmaya devam edemez”

“Netanyahu başbakan olmaya devam edemez”
İsrail'de Netanyahu'nun suyu ısındı. İsrailli muhalif siyasiler Netanyahu'yu istemiyor.

Filistin'de yaşanan soykırım İsrail'de de tepkiyle karşılanıyor. İsrailli siyasiler Netanyahu'nun soykırıma varan saldırılarını kabul etmiyor.

İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini belirterek, “Savaş sırasında seçimler yapılabilir” dedi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 72’nci günde devam ederken, İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, bir kez daha İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu hedef aldı. Lapid, Netanyahu’nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini belirterek, “Halkın güvenini kaybetmiş, dünyanın güvenini kaybetmiş, güvenlik kurumunun güvenini kaybetmiş bir başbakanımız var. Netanyahu mevcut durumda başbakan olmaya devam edemez” dedi.
“Savaş sırasında seçimler yapılabilir” ifadelerini kullanan Lapid’in, söz konusu açıklaması ise seçim çağrısı olarak değerlendirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.