O bir efsane

O bir efsane
Atiker Konyaspor’un golcüsü Riad Bajic, hocası Aykut Kocaman’a tam anlamıyla hayran. Genç golcü Kocaman’dan çok şey öğrendiğini belirtirken, gelecekte Kocaman kalitesinde bir hocayla çalışıp çalışamayacağından şüphe duyduğunu dile getirdi

Hazırlıklarını Hollanda’da sürdüren Atiker Konyaspor’da futbolcuların keyfi yerinde. Özellikle yabancı futbolcular oldukça keyifli bir ortamda çalıştıklarını belirtirken, kentin ve Kocaman’ın bu işleyişte önemine dikkat çektiler. Geçen sezon Konyaspor kadrosuna katılan 22 yaşındaki Riad Bajic’in Kocaman’a olan hayranlığı ise bir başka. Kocaman’ın futbol hayatında çok büyük etkisi olduğunu belirten Bajic, Konya’da olmaktan çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

 

 

KOCAMAN BAMBAŞKA

 

Aykut Kocaman’ın gelişiminde çok önemli rol oynadığını söyleyen Bajic, “Daha yaşım genç ama bundan sonra daha iyi bir teknik adamla çalışabilir miyim bilmiyorum. Aykut hoca gerçekten mükemmel bir insan. Onunla çalışmak bir oyuncu için gerçekten büyük bir ayrıcalık. Yardımcısı Ömeroviç de öyle. Gelişimimde sağladıkları katkı inanılmaz. Aykut hoca Türk futbolu için sembol bir isim. Bir forvet olarak ondan öğreneceğim çok şey var. Öğreniyorum da... Nereye koşacağımı, nerede vuracağımı, kaleciye nasıl bakacağımı bile ondan öğreniyorum” dedi.

 

TÜRKİYE’Yİ ÖZLEDİM

 

Tatil için ülkesine gittiğinde Türkiye’yi özlediğini belirten Bajic, şöyle devam etti: “Türkiye’de yaşanan olaylardan dolayı buradan kaçmak isteyenleri anlamıyorum. Türkiye gerçekten harika bir ülke. Lig bittiğinde tatile, ülkeme Sarajevo’ya gittim. İnanın birkaç gün içinde sıkılıp hemen buraya gelmek istedim. Ben de kendimi bu ülkenin bir vatandaşı gibi hissediyorum. Çünkü buradaki insanlar size kalpten yaklaşıyor. Bu sıcaklığı her yerde bulamazsınız. Bu yaşananlar ise her ülkede var. Olabiliyor da...”

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.