Öğrenciler Survivor ile stres attı

Öğrenciler Survivor ile stres attı
Diyarbakır özel bir okulda eğitim gören öğrenciler, Survivor yarışmasının bir benzerini Diyarbakır’da yaparak LYS öncesi stres attı. Öğrenciler, okullarına Survivor parkuru yapılması için Acun Ilıcalı’dan da destek istedi.

Diyarbakır’da eğitim veren özel Eflatun Koleji yöneticileri, Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışmasında oynanan oyunlardan esinlenerek kendi imkanlarıyla okul bahçesinde küçük bir yarışma parkuru oluşturdu. Öğrenciler, tıpkı Survivor yarışmasında olduğu gibi parkurlardaki engelleri aşarak hedefi vurmaya çalıştı. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takıma ayrılan öğrencilerin kıyasıya yarışı kameralara yansıdı. Zor şartlar altında engebeli arazide barikatları aşıp hedefi vurmaya çalışan öğrencilerin oldukça zorlandığı görüldü. Yarış öncesi öğrenciler birbirlerine başarı dileklerinde bulunurken, yarışmaya katılmayan öğrenciler de arkadaşlarına destek verdi.

"GENÇLERİN UMUDA İHTİYACI VAR"
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eflatun Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Şahika Çağlar, “LYS, YGS’ye hazırlanan öğrencilerimizin morallerinin yükseltilmesi, enerjilerinin daha doğru alanlara aktarılması için birçok aktivite düzenliyoruz. Survivor aktivitesi de bunlardan birisi. Survivor çok izlenen bir program olduğu için gençlerin de özellikle dikkatini çekiyor. Biz de onun küçük bir versiyonunu okul çevresindeki arazide bugün uyguluyoruz. Çocuklar uzun zamandır buna hazırlanıyorlar. Sadece okulumuz anlamında değil Diyarbakır gençliğinin umuda, farklılığa, kendilerini daha doğru ifade etmeye ihtiyacı var. Yarışmamızda Survivor kurallarını aynen uyguluyoruz. Daha sonra meşaleler yakılacak müzik dinletisi olacak çocuklarımız gitarla şarkılar söyleyecek daha sonra mangal partimiz olacak" dedi.

"ACUNDAN DESTEK İSTİYORUZ"
10. sınıf öğrencisi Rozerin Sevim ise Survivor’u keyifle ailece izlediklerini söyledi. Rozerin Sevim, "Okulumuzun böyle bir etkinlik düzenlemesi çok hoşumuza gitti. Survivor’daki parkurlar güzel, bizimkiler de güzel. Mutluyuz ve keyifliyiz. Biz Acun Ilıcalı’dan bize destek vermesini istiyoruz. Buraya parkur kurmasını çok istiyoruz. Yaptığı yarışmalar çok güzel, bize destek verirse mutlu oluruz" diye konuştu.
Yarışmanın ardından öğrenciler müzik dinletisi ile mangal keyfi yaptı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.