Ölüm yolu

Ölüm yolu
Beyşehir Caddesi’nde son 6 ayda ikinci büyük kaza meydana geldi. Hız sınırlarını aşan sürücülerin neden olduğu kazalar can yakarken, vatandaşlar bu yola Mobese ve TEDES istiyor

 3 CAN TOPRAK OLDU

Beyşehir Caddesi’nde cuma akşamı 21.00 sularında meydana gelen feci kazada 3 genç hayatını kaybetti. 42 CBY 75 plakalı otomobil kontrolden çıkarak kaldırımda duran 6 genç çocuğa çarparken, 14 yaşındaki Berat olay yerinde, 17 yaşındaki Mustafa ve 14 yaşındaki kardeşi Meriç ise hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 3 gencin tedavileri ise sürüyor.

YARIŞ MI SIKIŞTIRMA MI?

Görgü tanıklarının iddiasına göre iki araç yarış halindeydi ve adı geçen araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımdaki çocuklara çarptı. Gözaltına alınan şoför ise olay yerinden kaçan bir araç tarafından sıkıştırıldığını iddia etti.  Katliam gibi kaza ise yaklaşık 6 ay önce hemen hemen aynı noktada meydana gelen bir başka kazayı akıllara getirdi. 

2 TIP ÖĞRENCİSİ ÖLMÜŞTÜ

13 Nisan’da yine Beyşehir Caddesi’nde çarpışma sonucu kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında NEÜ Tıp’ta okuyan 2 hekim adayı hayatını kaybetmiş 2’si de yaralanmıştı. 6 ay içinde meydana gelen iki büyük kaza bölgedeki trafik seyir güvenliğinin sorgulanmasına yol açtı. Vatandaşlar bu yola Mobese ve TEDES istiyor. (Hülya Göklük)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.