ÖNEMSİZ KAYIP

ÖNEMSİZ KAYIP
Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında tamamen prestij için çıktığı Trabzonspor deplasmanında rakibine 1-0’lık sonuçla boyun eğdi

Kupa’da son 16’ya lider olarak yükselmeyi daha önce garantileyen Atiker Konyaspor, gruptan çıkma şansı kalmayan Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştı. Ligdeki Beşiktaş maçını da düşünerek Avni Aker’deki son mücadeleye yedek kadroyla çıkan yeşil-beyazlılar, rakibine çokça pozisyon verdiği mücadelen 1-0 mağlup ayrıldı.

MOTİVE OLAMADILAR

İki ekibin de prestij maçı olarak gördüğü mücadelede futbolcuların yeterince motive olamadığı gözlendi. Konyaspor, savunmada rakibine birçok pozisyon verdi, Trabzonspor da bu pozisyonları cömertçe harcadı. İlk yarıda 7 net fırsat yakalayan bordo-mavililer, bunların yalnızca birini değerlendirebildi. 39. dakikada Olcay Şahan’ın sağ kanattan ortasında Dame N’Doye kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek, maçtaki tek golün altına imzasını attı.

OYUN DA DEĞİŞMEDİ SKOR DA

İlk yarıda maçın tek hakimi olan Trabzonspor, ikinci yarıda da etkili oldu. Bir topu direkten dönen bordo-mavililer Castillo ve Onazi ile çok net fırsatları gole çeviremedi. Atiker Konyaspor ise geliştirdiği cılız ataklarda tehlike yaratamadı. Böylelikle maç 1-0 sona ererken, Trabzonspor Avni Aker’e galibiyetle veda etmiş oldu. (Emre Tanrıver)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.