Osman Korkmaz yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Osman Korkmaz yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor
Konyaspor'da Osman Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetim ziyaretlerini sürdürüyor

Ömer Korkmaz başkanlığındaki yeni Konyaspor yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Yöneticiler, son olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Meram Belediye Başkan Mustafa Kavuş.'u ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen eden ilçe başkanları,”Konyaspor ortak sevdamız” mesajı verdi.

manset-4.jpeg

SELÇUKLU

Ömer Korkmaz, İkinci Başkanı Adem Bulut, Başkan Yardımcılarından Mustafa Başoda, Genel Sekreter Ayşe Atsan ve Yönetim Kurulu Üyesi; Erkut Çağlar Çelik, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'yı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Ahmet Pekyatırmacı, “Anadolu Kartalı Konyaspo’rumuzun her daim yanındayız. değerli başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

manset-6.jpeg

MERAM

Meram Belediye Başkan Mustafa Kavuş ile yapılan görüşmede, Başkan Ömer Korkmaz, İkinci Başkanı Adem Bulut, As Başkanlardan Mehmet Ali Görgülü ve Osman Öztürk, Yönetim Kurulu Üyelerinden ise Nuri Kaymak ve Mustafa Damkacı hazır bulundu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Kavuş, “Yeni dönemin şehrimiz ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.