CHP'de Özgür Özel başkan adaylığını yarın ilan edecek

CHP'de Özgür Özel başkan adaylığını yarın ilan edecek
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yarın genel başkanlık için adaylığını açıklayacak.

Seçim hezimeti sonrası değişim kavgasının yaşandığı CHP'de Özgür Özel, adaylığını yarın açıklayacak.

Eğitim-İş'i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta yaptığuı Özgür Özel'in genel başkanlığa aday olacağı iddialarına ilişkin, "Yarın Özgür Bey adaylığını ilan edecek" dedi.

ozel-aglama.jpg

UĞRUNA GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ!

Cumhurbaşkanlığı seçin hezimeti sonrası 'Değişim' çağrısı yapan ancak bu çıkışını devam ettiremeyerek Kılıçdaroğlu karşısında geri adım atıp İBB başkan adaylığına razı olan Ekrem İmamoğlu ile CHP'li üst düzey isimlerin, kaydı sızdırılan toplantısına Özgür Özel de katılmıştı. Özgür Özel'in, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı açıklanırken döktüğü gözyaşları gündem olmuştu.

Kılıçdaroğlu, CHP'li Özgür Özel'in adaylığını açıklayacağına dair iddialara ilişkin ise şöyle konuştu:

"Gayet güzel. CHP, diğer partiler gibi değildir. CHP'de her üyenin genel başkan olma hakkı vardır. Benden önceki bütün kurultaylarda dahil çok sayıda genel başkan adayı çıkmıştır. Demokratik yollarla adaylıklarını ilan ederler. Adaylıklarını ilan etmeleri için biz genel merkezimizde gerekli yerleri tahsis ederiz, her türlü ikramı sağlarız. Bunlar çıkarlar, adaylıklarını ilan ederler. Yarın Özgür Bey adaylığını ilan edecek. Daha sonra İstanbul'dan bir başka arkadaşımız, "ben de genel merkeze adaylığımı ilan edebilir miyim?" diye mektup yazmış. Elbette adaylığınızı ilan edebilirsiniz diye hemen yanıt verdik. CHP kavgaların partisi değil. "Sen olamazsın, ben olurum. O zaman ben senin ayağını kaydırayım" gibi bir düşüncemiz asla yok. Herkes özgürce genel başkan adayı olur, özgürce yarışır. Sonuçta delegelerimiz ya da partililerimiz karar verecekler, biz ona saygı gösteririz."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.