Özgür Özel'e seçim kaybettirecek el öpme

Özgür Özel'e seçim kaybettirecek el öpme
 S. Yazı İşleri Müdürü
Göreve geldikten sonra Demirtaş ve Kavala'ya selam çakan CHP'li Özgür Özel şimdi de Türkiye'ye işgalci diyen kadının elini öptü.

CHP'nin başına değişim ve daha fazla oy toplama parolası ile gelen Özgür Özel, şimdi de Türkiye'ye işgalci diyen ismin elini öptü.

Çekişmeli geçen kurultay yarışını Özgür Özel, ikinci turda kazanarak 13 yıl sonra CHP'nin yeni genel başkanı oldu.

Özgür Özel'in yerel seçimler öncesi kimlerle ittifak kuracağı merak edilirken, daha kurultayda Selahattin Demirtaş'a selam yollaması, soru işaretlerini giderdi.

SON HAREKET CHP'Yİ DE ŞOKE ETTİ

Rotasını Türkiye ile sorunu olan, FETÖ'cüler dahil ne kadar şaibeli isim varsa onlara çeviren Özgür Özel, son çıkışıyla CHP seçmeninin tepkilerine neden oldu.

İŞGALCİ DİYEN KADININ ELİNİ ÖPTÜ

Özgür Özel, HEDEP'li Pervin Buldan'la birlikte Kadıköy'de düzenlenen 'Bir Opera Gecesi' dinletisine katılmış, Türkiye'yi 'işgalci' gören operacı Pervin Chakar'ın elini öpüp bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

YEREL SEÇİMİ AK PARTİ'YE HEDİYE ETTİ

Özgür Özel'in bu tavrı, Selahattin Demirtaş'a selam yolladığı için kendisine soğuk bakan seçmenleri daha da kızdırdı.

CHP seçmeni, sosyal medyada Özgür Özel'in kendi hesabından paylaştığı bu "el öpme" karesinin değişim adına bir hüsran olduğu yorumları yapıldı.

Bunlardan biri de gazeteci yazar Yılmaz Özdil'e ait. Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından paylaştığı o fotoğrafla şu ifadelere yer verdi:

Her şeye itiraz etmeyin, değişime bir şans verelim diyorlardı, buyrun… Yerel seçimin seçim afişi Akp’ye hediye edildi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.