Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri

Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: - "Etkinliğimiz hem tüketicilerimizden hem de çarşı esnafımızdan yoğun ilgi gördü. Esnafımızın talebi ve vatandaşların ilgisi sonucu etkinlikleri 25 Haziran tarihine kadar uzattık"

BURSA (AA) - Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde alışverişin canlandırılması amacıyla 22 Nisan-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenen "Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri", esnafın yoğun talebi üzerine 25 Haziran'a kadar uzatıldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yazılı açıklamasında, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde BTSO öncülüğünde Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde gerçekleştirilen etkinliklere bölge esnafının yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Burkay, dünyada artık tüketim alışkanlıklarının hızla değiştiğini vurgulayarak, "Bizler tarihi çarşımızı ve hanlar bölgemizi dünyadaki alışveriş standartlarına yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda startını verdiğimiz Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğimiz hem tüketicilerimizden hem de çarşı esnafımızdan yoğun ilgi gördü. Esnafımızın talebi ve vatandaşların ilgisi sonucu etkinlikleri 25 Haziran tarihine kadar uzattık. Bu etkinliklere ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza teşekkürlerimiz sunuyorum." diye konuştu.

BTÇH Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım da tarihin mirasın, alışverişin keyfiyle sentezlendiği etkinliklerin bölgeye büyük hareketlilik kazandırdığını söyledi.

Özyıldırım, etkinlikler sayesinde çarşıda güzel sinerji oluştuğunu ifade ederek, "Bu durumdan hem çarşı esnafımız hem de müşteriler oldukça memnun kaldı. Çarşı esnafımızdan gelen yoğun talebin ardından BTSO'nun başvurusu ile etkinlik tarihimiz uzatılmış oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Yaklaşık 3 bin 500 iş yerinde 25 bine yakın çalışanın bulunduğu bölgede gerçekleştirilen etkinlikler ile 850 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden biri olan tarihi bölgede alışveriş yapan tüketiciler, 25 Haziran'a kadar çarşının belirli noktalarına kurulan başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını alabilecek.

Akredite iş yerlerinden toplam 100 liralık alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında 30 Haziran'da gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihlilere 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonu dağıtılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.