Pepee: Birlik Zamanı Filmi Fragmanı yayınlandı

Pepee, dedesinin labratuvarında ürettiği teknolojik sıcak hava balonu ile Türkiye semalarında kaybolur. Bu uçan teknolojik balon Pepee'yi önce Adıyaman-Nemrut, Urfa-Göbeklitepe ve en son ise Kapadokya'ya götürür.

İlk olarak 2008 yılında televizyon ekranlarında çocuklarla buluşan Pepee, şimdi de televizyondaki başarısını sinemada taçlandırıyor. Pepee, 20 Ocak’ta gösterime girecek filmi ile sinemada çocuklarla buluşmadan önce Volkswagen Arena’da düzenlediği bir etkinlikle çocuklar ve aileleriyle yaklaşık 3 bin kişi bir araya geldi. 

Pepee:Birlik Zamanı'nda Pepee'yi Yağız Alp Şimşek seslendirirken, seslendirme kadrosunda Iraz Elif Kıraç, Çağrı Manas Kıraç, Meryem Atmaca ve Emre Törün de bulunuyor. Hüseyin Emre Konyalı'nıon yönettiği film Mars Dağıtım dağıtımıyla Düşyeri Yapım tarafından hazırlandı.

PEPEE BİRLİK ZAMANI FİLMİNİN KONUSU 

Her yaştan büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pepee, Urfa-Göbeklitepe, Adıyaman-Nemrut ve Kapadokya’da geçen hikayesi ile izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, filmin eğlenceli şarkısı “Birlik Zamanı”nı tüm çocuklarla hep bir ağızdan seslendirdi. Pepee’nin sinema filmi Birlik Zamanı, milli değerleri ön plana çıkaran görüntüleriyle de büyük beğeni topladı. Macera, keşif, heyecan ve bitmeyen bir eğlence sunan Pepee’nin ilk sinema filmi; müzik ve şarkılarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Tamamı Kıraç tarafından hazırlanan “Birlik Zamanı”nın şarkıları, 2017 yılında büyük küçük herkesin favorisi olacağını göstermiş oldu.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar