Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından
Orduspor Başantrenörü Durur: "Sahada elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak rakip topları daha iyi kullandı, kazanmasını da bildi"- Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı: "Orduspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettik"

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) sahasında Abdullah Gül Üniversitesi'ne 89-76 yenilen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, "Sahada elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak rakip topları daha iyi kullandı, kazanmasını da bildi" dedi. 

Durur, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, maç boyunca iyi mücadele ettiklerini ancak galip gelemediklerini belirtti. Rakiplerinin çok güçlü olduğunu, ligin en iyi takımıyla mücadele ettiklerini anlatan Durur, "Şans bugün bizden yana değildi" ifadesini kullandı. 

Oyunda zaman zaman dengeyi sağladıklarını ancak son periyotta rakibin daha iyi mücadele ederek kazandığını vurgulayan Durur, "Sahada elimizden geleni yapmaya çalıştık ancak rakip topları daha iyi kullandı, kazanmasını da bildi" diye konuştu. 

Abdullah Gül Üniversitesi'ne hem ligde hem de Avrupa maçlarında başarı dileyen Durur, Orduspor olarak bundan sonraki maçları kazanmayı amaçladıklarını, ilk hedeflerinin takımı ligde tutmak olduğunu sözlerine ekledi. 

- Abdullah Gül Üniversitesi cephesi 

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı da Orduspor karşısında önemli bir galibiyet elde etiklerini söyledi. 

Maçın zor geçtiğini ve Orduspor'un kaliteli ekipten kurulu olduğunu belirten Avcı, zor bir deplasmanı daha atlattıklarını vurguladı. Avcı, "Hedefimiz ligin ilk yarısını lider tamamlamak" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.