Putin İstanbul'daki görüşmeyi anlattı: Ne kadar aptallar

Putin İstanbul'daki görüşmeyi anlattı: Ne kadar aptallar
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul'da Ukrayna'yla vardıkları anlaşmanın Batı tarafından bozulduğunu açıkladı. Putin: "Ne kadar aptallar değil mi? Her şey bir buçuk yıl önce bitmiş olabilirdi." dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna savaşının başlamasından sonra İstanbul'da Ukrayna ile yapılan görüşmeye daire açıklamalarda bulundu.

"İstanbul'daki toplantıda her konuda anlaşmıştık. Ukrayna heyetinin başkanı da metni imzalamıştı. O belge hala bizde saklı." diyen Rus lider Putin, Ukrayna'nın Batı'nın kışkırtmasına maruz kaldığını dile getirdi.

"Ertesi gün anlaşmayı çöpe attılar. Dönemin İngiltere Başbakanı Sayın Johnson geldi ve bize bu anlaşmayı uygulamayacaklarını söyledi." ifadelerini kullanan Putin, "Ne kadar aptallar değil mi? Eğer bunu yapsaydık, her şey bir buçuk yıl önce bitmiş olabilirdi. Bu da onların (Ukrayna) bağımsız hareket etmediklerini gösteriyor." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.