Rabiot gelirse Salih Uçan kiralanacak

Rabiot gelirse Salih Uçan kiralanacak
Sakatlığı nedeniyle henüz ligde forma giyemeyen Salih Uçan'ın Cagliari'ye kiralanabileceği öğrenildi.

ezon başında Fenerbahçe’den iki seneliğine Roma’ya kiralanan Salih Uçan henüz başkent ekibiyle resmi bir maça çıkmış değil.

Sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalan genç oyuncu Juventus maçıyla birlikte kadroda kendine yer bulmuştu.

KİRALANABİLİR
Fakat 20 yaşındaki oyuncunun, ilk 11’de forma giyme şansının az olması ve Roma’nın onun bölgesine bir transfer daha yapmak üzere olması nedeniyle kiralanabileceği belirtiliyor.

RABİOT İLE ANLAŞILMAK ÜZERE
Bu haber İtalya’nın ünlü gazetelerinden La Gazzetta dello Sport’a ait. La Gazzetta, Roma ile PSG’nin genç orta sahası Adrien Rabiot arasında transfer pazarlıklarının son aşamaya geldiğini ve İtalyan ekibinin 4 ya da 5 milyon euroya ara transferde Rabiot’yu kadrosuna katacağını yazdı.

CAGLİARİ İSTİYOR
Bu transferle birlikte forma giyme şansı oldukça azalacak olan Salih Uçan içinse kiralık formülü ön plana çıkıyor. La Gazzetta’ya göre Zdenek Zeman’ın çalıştırdığı Cagliari, Salih’i kiralayabilir. Böylelikle daha fazla forma şansı bulacak olan genç oyuncu gelişimini daha da hızlı bir şekilde tamamlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.