Ragıp Başdağ Anadolu’da

Ragıp Başdağ Anadolu’da
Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor tecrübeli futbolcu Ragıp Başdağ’ı kadrosuna kattı.

Yeni sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor tecrübeli futbolcu Ragıp Başdağ’ı kadrosuna kattı. Anadolu Selçukspor prensipte anlaşma sağladığı deneyimli orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ’ı kadrosuna kattı. Tatlıcak Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Başkan Erkan Genç ve futbol şube sorumlusu yardımcısı Bünyamin Öztoprak katıldı.

TRANSFERİ BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLADIK

Kulüp Başkan Erkan Genç, teknik heyetimiz ile yapılan istişareler sonucunda gerekli görülen mevkiler için takviye çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Son olarak tecrübeli futbolcu Ragıp Başdağ’ın takıma katıldığını belirten Başkan Genç, “Diğer tecrübeli arkadaşlarımız ile birlikte sahada genç kardeşlerimizi yönlendirmesi ve onlara tecrübelerini aktarması için Ragıp’ı kadromuza kattık. Transferin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum. Bununla birlikte transfer çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Ligin başlamasına az bir süre kaldı. Son hazırlıklarımızı yaparak lige iyi bir başlangıç yapmak ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek, genç kardeşlerimizi futbol camiasına kazandırmak istiyoruz” dedi.

TECRÜBELERİMİZİ AKTARACAĞIM

Liglerin tecrübeli ismi Ragıp Başdağ da transferinde emeği geçenlere teşekkür ederken, “Buraya hem başarılı olmaya hem de tecrübelerimi genç arkadaşlarımız ile paylaşmaya geldik. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Kısa zaman içinde takıma adapte olacağımı düşünüyorum” dedi. Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor forması giyen Süper Lig tecrübeli futbolcu Ragıp Başdağ, daha önce Osmanlıspor, Kayseri Erciyesspor, Denizlispor, Bucaspor, Eskişehirspor, Kayserispor, Sakaryaspor, A.Sebatspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Orduspor formalarını giydi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.