Red Bull Four 2 Score elemeleri Konya’da

Red Bull Four 2 Score  elemeleri Konya’da
 Muhabir
Konya’da Red Bull Four 2 Score elemeleri yapılacak.

Red Bull Four 2 Score ile futbol heyecanı sokağa taşınıyor. Rekabetin tavan yapacağı organizasyonun Türkiye ayağı 13 Nisan'dan itibaren elemelerle başlıyor. Eleme maçları Konya, Adana ve Samsun'da gerçekleşecek. Samsun elemelerin son ayağının yanı sıra Türkiye Finali'ne de ev sahipliği yapacak. Tüm takımların hedefi ise Eylül 2024'te Almanya, Leipzig'de düzenlenecek Dünya Finali'nde ülkelerini temsil etmek olacak. Konya’da elemeler 20-21 Nisan’da Konya Büyükşehir Stadyumu önünde yapılacak.

KALECİSİZ VE MOLASIZ OYNANIYOR

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Türkiye elemelerinden Almanya’nın Leipzig şehrinde düzenlenecek dünya finallerine kadar uzanan yolculuk Nisan ayında başlıyor. 13-14 Nisan’da Adana, 20-21 Nisan’da Konya ve 27 Nisan’da Samsun’da gerçekleşecek elemeler sonrasında Türkiye’nin en iyi 12 takımının katılımıyla 28 Nisan 2024 tarihinde Samsun’da gerçekleşecek Türkiye Finali ile heyecan dolu bir turnuva yolculuğu futbol severleri bekliyor. 18-35 yaş arasındaki amatör futbolcular 10 dakikalık maçlar halinde, kalecisiz ve molasız oynanan, 4x4 sokak futbol turnuvası Red Bull For 2 Score, özel bir dokunuşla daha da heyecanlı hale geliyor. Maçın ilk ve son dakikaları içinde atılan goller 2 gol sayılıyor ve rekabet hem izleyiciler hem de oyuncular için daha da artıyor.” denildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.