Rota transfere döndü

Rota transfere döndü
Anadolu Selçukspor, rotasını devre arası transfer listesine çevirdi. Bu hafta içinde teknik direktör Mustafa Alper Avcı ile masaya oturacak yönetim, hocadan listesini isteyecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, rotasını devre arası transfer dönemine çevirdi. Aynı zamanda Konyaspor’un pilot takımı olan yeşil-beyazlılar, misyonuna uygun genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katmaya çalışacak.

HOCAYLA GÖRÜŞECEKLER

Ligin son haftasında oynanan Hacettepe maçının ardından izne ayrılan Anadolu Selçukspor’da, teknik direktör Mustafa Alper Avcı bugün ya da yarın Konya’ya gelerek yönetimle görüşecek. Deneyimli teknik adam yönetimle yapacağı istişarenin ardından elindeki listesini yönetime sunacak.

GİDECEK DE VAR GELECEK DE

Sezona play-off hedefiyle başlayan ve hemen hemen hedefine yakın bir yerde ligin ilk devresini tamamlayan Anadolu Selçukspor’da, Mustafa Alper Avcı kadroda düşünmediği oyuncuları yönetime rapor edecek. Alper Avcı’nın 5 kişilik bir transfer listesi de yaptığı gelen bilgiler arasında.

MİSYONU AŞMAYACAK

İlk hedefi Konyaspor’a ve Türk futboluna oyuncu yetiştirmek olan Anadolu Selçukspor, transfer politikasını da bunun üzerinden yürütecek. Yeşil-beyazlılar kadrosuna genç ve yetenekli sporcular kazandırarak yoluna devam edecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.