RÖVANŞ ZAMANI

RÖVANŞ ZAMANI
Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maçında bugün Trabzonspor’u konuk edecek. Ligde rakibine son saniyede mağlup olan yeşil-beyazlılar, rövanşı alıp kupada 2’de 2 yapmak istiyor

Süper Lig’de 5 maçtır kaybetmeyen Atiker Konyaspor, yakaladığı seriyi kupada da devam ettirme peşinde. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ağırlayacak temsilcimiz, kupadaki 2. maçından da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Gruptaki ilk maçında Kızılcabölükspor’u deplasmanda 4-0 mağlup eden Konyaspor, lider durumda bulunuyor. Gümüşhanespor’a 2-1 kaybeden Trabzonspor ise 3. sırada. Büyükşehir Stadyumu’nda 18.30’da başlayacak mücadelede A Spor’dan canlı yayınlanacak.

KOCAMAN’DAN ROTASYON

Ligde ve Avrupa’da şimdiye kadar birbirinden zorlu maçlara çıkan Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman, öğrencilerini Ziraat Türkiye Kupası maçlarında dinlendirmeyi düşünüyor. Grubun ilk maçında Kızılcabölükspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan tecrübeli çalıştırıcı, Trabzonspor karşılaşmasında da rotasyona gidecek. Kocaman’ın, takımda az süre bulan Kaya Tarakçı, Selim Ay, Mbamba, Emre Can, Ali Dere, Hora, Can Demir Aktav ve Vedat Bora gibi isimlere şans vermesi bekleniyor.

KONYASPOR YÜKSELİŞTE

Lige iyi bir başlangıç yapamayan Atiker Konyaspor, ilk 5 haftada yalnızca 1 galibiyet almıştı. Daha sonra yükselişe geçen yeşil-beyazlılar, ligdeki son 5 maçında 4 kez kazandı, 1 kez de berabere kaldı. Puan cetvelinde 6. sırada bulunan temsilcimiz lig, kupa ve Avrupa’da çıktığı son 8 karşılaşmada sadece 2 kez sahadan boynu bükük ayrıldı. Süper Lig’de Kasımpaşa, Gaziantepspor, Alanyaspor ve Kayserispor’u mağlup eden temsilcimiz, Osmanlıspor ile berabere kaldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Shakhtar Donetsk ve Gent’e mağlup oldu.

TRABZON İLK PEŞİNDE

Sezon başı takımı Ersun Yanal’a emanet eden Trabzonspor, ligde son iki maçını kazansa da henüz beklenen seviyede değil. 14 maçta topladığı 18 puanla 10. sırada bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’na da kötü bir başlangıç yaptı. Karadeniz temsilcisi, Avni Aker’e veda maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Gümüşhanespor’a 2-1 mağlup oldu. Trabzonspor, Atiker Konyaspor’u mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. (Emre Tanrıver)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.