Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
"Terör yoluyla Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle hükümetin yanındayız"

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Terör yoluyla Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle hükümetin yanındayız" dedi.

Kamalak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, tarihin en kanlı, en hain saldırıların hedefi olduğunu söyledi.

Tüm saldırıları olduğu gibi Kızılay'da meydana gelen ve tümüyle masum insanları hedef alan menfur saldırıyı da nefretle lanetlediklerini ifade eden Kamalak, "Bu alçak saldırıda hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.

Türkiye'nin tarihi geçmişi ve engin tecrübesiyle büyük bir devlet olduğunu vurgulayan Kamalak, Türk milletinin en zor dönemlerde bile bu tür badireleri el ele, omuz omuza vererek atlatacağını dile getirdi.

Terörist unsurların, terörü maşa olarak kullanan kesimlerin, terör eliyle Türkiye'ye mesaj vermeye çalışanların Türk milletinin cesareti karşısında hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacaklarının altını çizen Kamalak, şöyle konuştu:

"Artık boş lafları bir kenara bırakıp her şeyi cesurca konuşmalı ve tartışmalıyız. Çünkü hükümet olmak bir ülkenin evliyasından olduğu kadar eşkıyasından da sorumlu olmayı gerektirir. Saadet Partisi olarak daha önce söylediğimiz gibi, teröre karşı mücadelede bütün gücümüzle devletimizin yanındayız. Terör yoluyla Türkiye'ye verilmek istenen mesajı yırtıp atma konusunda tüm desteğimizle hükümetin yanındayız. Terörün arkasındaki üst aklı, finansal desteği ve küresel güçleri cesurca deşifre edecek bir duruşu ortaya koyduğu takdirde bütün gücümüzle hükümeti destekleriz."

- "Türkiye tüm komşularıyla ilişkilerini düzeltmeli"

Mustafa Kamalak, artık pansuman tedbirlere değil topyekun bir yaklaşım değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, iç politikadan dış politikaya, terörle mücadeleden sınır güvenliğine kadar her alanda yeni bir vizyonun oluşturulması gerektiğine vurgu yaptı.

Kamalak, "Türkiye vakit geçirmeden başta Rusya, İran ve Suriye olmak üzere tüm komşularıyla ilişkilerini düzeltmeli, kavgayı bırakıp barış yolunu tutmalıdır. Saadet Partisi olarak iç ve dış barış hususunda hükümete her türlü desteği vermeye de hazırız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.