Saadet Partisi Karatay adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Karatay adaylarını tanıttı
 Editör
Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi Karatay İlçe Belediye Başkan adayını ve Belediye Meclis üyesi adaylarını düzenlenen törenle tanıttı

Saadet Partisi Karatay İlçe Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi Karatay İlçe Belediye Başkan adayını ve Belediye Meclis üyesi adaylarını gerçekleşen törenle tanıttı.

Konya İl Binasında gerçekleşen törene Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mustafa İsen, Meram Belediye Başkan Adayı Musa Bizim, Belediye Meclis üyesi adayları, parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

SEÇİMLER YAKLAŞIYOR

Törende ilk olarak söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, yerel seçimlere az bir zaman kaldığını ifade etti.

Saadet Partisi olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve tüm ilçelerde adayların belli olduğunu ifade eden Başkan Saydam, seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi. Karatay ilçe teşkilatının Belediye Başkan adayını düzenlenen törenle tanıtıldığı belirterek Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzeli tebrik etti.

Ardından söz alan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, ''Konya’nın hemen hemen tüm ilçelerinde efsanevi Milli Görüş belediyeciliğinin ortaya konulması noktasında alanında tecrübeli ve liyakatli adayların gösterildi ve hiç vakit kaybetmeden sahada olacağız. Saadet Partisinin 1969 yılında Konya’dan başlayan bir siyasi hareket olduğunu, seçim sürecinde vatandaşla bir araya gelerek tek tek tokalaşacağız. Saadet Partisi olarak bizler her daim vatandaşımızla bir ve beraber olduk” dedi.

325d0553-f7d0-4ab9-b679-a6b2ce1bf000.jpg

Son olarak söz alan Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, 31 Mart Yerel seçimlerinde Karatay Belediye Başkan adaylığına kendisini layık gören ve onurlandıran Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na ve Konya teşkilatına teşekkür etti.

18b9682e-c605-4fae-ac17-a7e200baaf6b.jpg

Bu seçimlerin ülke için bir dönüm noktası olduğunu belirten Güzel, “Oylarımızla sadece belediye başkanlıklarını hangi isimler ve partilerin alacağı değil, hangi zihniyetin yöneteceğini de seçeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların sonrasında aday tanıtım töreni, Karatay İlçe Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel ve Belediye Meclis üyelerinin tek tek öz geçmişleri okunarak sahneye çağrıldı ve hep birlikte el kaldırılarak selam verilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.