Sağlık-Sen Konya Yeşilovacık'ta 10 bin fidanı toprakla buluşturdu

Sağlık-Sen Konya Yeşilovacık'ta 10 bin fidanı toprakla buluşturdu
Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanlığı orman yangınından en çok etkilenen Mersin- Yeşilovacık orman bölgesinde üyeleri adına 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde 10 bin fidan dikimi yapacağı sözünün yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşıyor.

Sağlık-Sen Konya Şubesi Başkanlığı orman yangınından en çok etkilenen Mersin- Yeşilovacık orman bölgesinde üyeleri adına 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde 10 bin fidan dikimi yapacağı sözünün yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşıyor. Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, “Bugüne kadar üyelerimiz adına ne söz verdik ise yerine getirdik “ dedi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Sağlık Sen Konya Şube Başkanı Dr. Ahmet Uzunay, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Yangından en çok etkilenen Mersin Silifke-Yeşilovacık Orman bölgesinde, Sağlık Sen Konya Şubesinin tüm üyeleri adına birer ağaç dikimimizi gerçekleştirerek fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Sağlık-Sen Konya Şubesi olarak verdiğimiz sözü 11 Kasım Milli Ağaçlandırma gününde yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Şimdi tüm üyelerimizin Mersin-Yeşilovacık orman bölgesinde bir fidanı ve bir ağacı yeşererek ve büyüyecektir Yaklaşık 10 bin fidanın toprakla buluştuğu 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günündeki fidan dikme töreninde emeği geçenlere sendikam adına teşekkür ediyorum. Sağlık Sen Konya Şubesi olarak 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü’nde toprakla buluşturduğumuz fidanlar, daha yeşil bir Türkiye için eller toprakla buluştu ve yarınlarımız için fidanlarımız yeşersin.” Geleceğe Nefes” sloganıyla diktiğimiz fidanlarımız ağaca, ağaçlarımız ormana dönüşmesini diliyoruz. Ayrıca, Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su'ya, Mersin Orman Bölge Müdürü Sayın Kenan Akduman'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.”

saglik-sen-1.jpg

saglik-sen-3.jpg

saglik-sen-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.