Sakata geldik

Sakata geldik
Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Konyaspor’a Evouna ve Traore’den kötü haber geldi. Yeşil-beyazlı takımda Evouna sağ çapraz bağlarından sakatlanırken, Traore ise yine aynı ayak bileğinden ameliyat olarak sezonu kapatacak

Peş peşe aldığı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa ile tüm dikkatleri üzerine çeken Atiker Konyaspor, takımdaki sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle hayli zor günler geçiriyor. Yeşil-beyazlılarda takımdan gönderilecek olan Malick Evouna sağ çapraz bağlarından sakatlık geçirirken, sezonunu ilk yarısını kapatan Abdou Razack Traore ise aynı bölgeden yeniden ameliyat olarak tüm sezonu kapatacak.

TRAORE’Yİ KAYBETTİK

Konyaspor’un en önemli kozlarından olan Abdou Razack Traore’den yeşil-beyazlı takıma ikinci kez kötü haber geldi. Ligin ikinci devresine yetiştirilmeye çalışılan Traore’nin sakatlığı tekrar nüksetti. 28 yaşındaki futbolcunun yine aynı bölgeden 2. kez ameliyat geçirecek ve sezonu tamamen kapatacak. Oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedileceği ya da dondurulacağı ifade edildi.

EVOUNA ÇAPRAZLARI GERDİ

Yeşil-beyazlıların forvet oyuncusu Malick Evouna’nın sağ diz iç yan bağlarında grade 1 zorlanma ve meniskopati tespit edildi. Bununla birlikte takım kaptanı Ali Çamdalı’nın da sağ alt adalesinde kanama ve 2. derece zorlanma belirlendi.

5 OYUNCUNUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Öte yandan Ferhat Öztorun, Moryke Fofana, Volkan Fındıklı, Eren Albayrak ve Amir Hadziahmedovic’in de tedavilerinin devam ettiği ifade edildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada oyuncuların en kısa sürede takıma döndürülmesi için yoğun mesai harcandığı belirtildi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.