ŞANSSIZLIĞI KIRALIM

ŞANSSIZLIĞI KIRALIM
Yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, rakibini evinde ilk kez mağlup etmeyi hedefliyor. Temsilcimiz bugüne kadar kaybettiği iki karşılaşmayı da Adana’da kaybetti

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak Adanaspor maçı için geri sayıma geçti. Zorlu deplasmanda 3 puanı hedefleyen yeşil-beyazlı ekip, rakibini kendi evinde mağlup ederek çıkışa geçmeyi istiyor. Daha önce rakibi karşısında 2 mağlubiyetini de Adana’da alan Anadolu Kartalı, Adana’da ilk kez kazanmak istiyor.

10. RANDEVU

Adanaspor ile Atiker Konyaspor arasında yarın oynanacak zorlu mücadele Süper Lig’deki 10. randevu olacak. İki ekip daha önce 9 kez karşı karşıya gelirken, bu maçlarda Konyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. Yeşil-beyaz ekip oynanan 9 maçın 5’inden galip ayrılmayı başardı. 2 karşılaşma beraberlikle biterken, 2 maç da Adanaspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

ADANA’DA ŞANS TUTMUYOR

Yeşil-beyazlı ekip, Adana’da oynadığı maçlarda bugüne kadar kazanamadı. Söz konusu 9 süper lig maçının 2’sini kazanan Adana ekibi, bu maçları da kendi sahasında kazanabildi. Atiker Konyaspor, kaybettiği bu iki maçı da Adanaspor’un sahasında yitirdi. Temsilcimiz, yarınki maçı kazanarak bu istatistiği artık bozmak istiyor. (Seda Erciş)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.