Seçim yarışı başladı :Erkek rakiplerine meydan okuyor!

Seçim yarışı başladı :Erkek rakiplerine meydan okuyor!
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Karlı köyünde yaşayan 2 çocuk annesi üniversite öğrencisi Aycan Canan, kendi köyünde 6 erkek rakibe karşı muhtarlık yarışına girdi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Karlı köyünde yaşayan 2 çocuk annesi üniversite öğrencisi Aycan Canan, kendi köyünde 6 erkek rakibe karşı muhtarlık yarışına girdi.

Karlı köyünde 2 çocuk annesi Aycan Canan, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde kendi köyünde 6 adaya karşı yarışa girdi.

4203.jpg

Aracıyla zorlu yolları geçen Canan, köyde hikaamet eden bine yakın seçmenin evine tek tek gezerek desteklerini ve oylarına talip olduğunu belirtiyor. Erkek adaylara karşı iddialı olduğunu ve özellikle kadınlardan büyük destek aldığını belirten Aycan Canan, "Karlı köyü muhtar adayı olarak ben buradayım. Karlı köyü ve bağlı mezralardaki tüm haneleri tek tek ziyaret ettim. İnsanların rızasını aldım, çok olumlu baktılar. Özellikle kadınların ve gençlerin desteği çok fazla. Köylerimiz tamamen hizmet odaklı işler istiyor. Bizde seçilirsek köyümüze ve bağlı mezralara ve köyümüze en iyi hizmeti sumak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Köydeki eksikliklerden ötürü aday olduğunu ifade eden Canan, "Benimle birlikte 7 adayız, ben tek kadınım. Bunun için en iyi mücadeleyi sürdüreceğim. Tek amacımız köyümüze en iyi hizmeti vermek. Bana bu yolda en büyük destekçim olan eşim Kenan Canan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

aw147789-06.jpg

Muhtar adayı Aycan Canan'ın eşi Kenen Canan ise "Eşim Aycan Canan seçim yarışına girdi artık. Bende bu anlamda kendisinin yanında olmaya onu desteklemeye çalışıyorum. Kendi şahsi kararıdır. Benimde elimde ne gelirse yapacağım ve yanında olacağım. Çok iyi bir muhtar olacağından hiç şüphem yok. İnşallah devletimizin yasa ve kanunlarını en iyi şekilde köy halkına iletecektir. Şimdiden kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.