Şehir kupayı istiyor

Şehir kupayı istiyor
Ziraat Türkiye Kupası basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupa maçının çok farklı bir hikayesinin olacağını dile getirirken, kazanan taraf olmak istediklerini söyledi

Ziraat Türkiye Kupası basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupa maçının çok farklı bir hikayesinin olacağını dile getirirken, kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. Kocaman, son üç sezonun en istikrarlı takımıyla oynayacaklarını belirterek, “Son üç sezonun en istikrarlı takımıyla oynayacağız. Ciddi bir ortalamaları var. Biz yeni yeni köklenmeye çalışan bir takımız. Bizden bir adım daha önde diyebilirim. Oyuncuların tamamının ne yapacağını bilen bir takımla oynayacağız. Biz de bu konuda iyiyiz. Keyifli bir maç olacaktır” dedi.

ŞEHİR KUPAYI İSTİYOR

Her iki takımın da kendine göre avantaj ve dezavantajlarının olduğunu belirten Kocaman, şöyle devam etti: “Avantajlar dezavantajlar tarafına bakıldığı zaman, Başakşehir’in düzenli bir yükselişi var. Ligin en istikrarlı takımlarından biri. Bizim için de Konya şehri bu kupayı çok istiyor. Bunu da defalarca ortaya koyduk. Bu da bizim önemli bir avantajımız olacak. Eminim ki çok keyifli bir maç olacaktır” diye konuştu.

BAŞARILI İKİ TAKIM

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da her iki takımın da son yılların ligin yükselen değerleri olduğunu belirtirken, keyifli bir maç oynayacaklarını dile getirdi. Avcı, her ne kadar favori gösterilseler de maçın oynanmasının ardından kazananın belli olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.