Şehrin her taşının altında biz varız, 1970’ten beri…

Şehrin her taşının altında biz varız, 1970’ten beri…
Beton ve beton elemanlarında Konya’nın öncü kuruluşu Aladağ Grup, 1970 yılında başlayan üretim hikâyesine bugün 4 tesis ve 120 çalışanı ile devam etmenin gururunu yaşıyor.

Beton ve beton elemanlarında Konya’nın öncü kuruluşu Aladağ Grup, 1970 yılında başlayan üretim hikâyesine bugün 4 tesis ve 120 çalışanı ile devam etmenin gururunu yaşıyor.

1970 yılında kurucusu merhum Mehmet Ali Küçükaladağlı ile biriketçiler sanayisinde başlayan başarı hikâyesi bugün ikinci kuşak yöneticisi Murat Küçükaladağlı tarafından başarı ile sürdürülüyor. 3 ana faaliyet konusunda üretim yapan Aladağ Grup, Altyapı elemanları sektöründe, contalı ve contasız betonarme borular, muayene ve parsel bacaları, vana odaları ve yağmur suyu logarları gibi şehrin altyapısına ekonomik çözümler sunan ürünleri Konimsan Sanayi Sitesindeki fabrikasında üretmektedir. Tatlıcak Mahallesinde yer alan tesis TSE standartlarında üretim yapmaktadır. Bünyesindeki labaratuvar ile üretimin her aşamasında kalite kontrol sağlanan tesiste şehrin altyapı ihtiyaçlarına çözüm sağlayan ürünler sürekli güncellenen kalite normlarına uygun bir şekilde imal edilmektedir. Uzun yıllara dayanan sektör tecrübesi ile stoklarında optimum düzeyde stok bulunduran Aladağ Altyapı Ürünleri Tesisi, ihtiyaçlara kaliteli, hızlı ve efektif çözümler sunmakta, tüketici memnuniyetini sağlamak adına ar-ge ve inovasyon yatırımlarını sürdürmektedir.

Şehrin İlk Mineral Parke Taşı Üreticisi

Belediyelerin sırtında büyük maddi yük getiren asfalt yerine daha ekonomik ve modüler çözümler sunan parke taşları üretimi Dekkoratif markası ile yapılmaktadır. Parke taşı üretiminde Konya’nın öncü kurumlarından olan Dekkoratif, klasik parke taşı üretimi yanısıra Konya’da mineral parke taşı üretimi yapan ilk firma olmanın da mutluluğunu yaşamaktadır. Tatlıcak ve Çumra tesislerinde klasik parke üretimi yapılırken Ereğli yolu 10. Km’de yer alan 30.000 metrekare üzerinde kurulu 4.000 metrekare kapalı alana sahip tesisinde tam otomatik makineler ile yüksek kalite standartlarında mineral, yıkamalı ve kumlamalı parke taşı üretimi gerçekleştirilmektedir.

Konya başta olmak üzere pek çok şehrin parke taşı ihtiyacını karşılayan Dekkoratif, kalitesi ve sahip olduğu marka imajı ile Mersin Akkuyu Nükleer Santrali’nin parke taşı ve bordür ihtiyaçlarını karşılamak üzere anlaşma sağlamıştır. TOKİ ve sanayi sitesi şantiyelerinin altyapı, parke ve bordür ihtiyaçları, özel konutların çevre düzenleme çalışmaları Aladağ bünyesinde halen devam etmektedir. Model geliştirme esnekliği, farklı renk ve desen seçenekleri ile peyzaj mimarlarına kreatif çözümler sunan Dekkoratif, parklara, bahçelere, yürüyüş yollarına, otoparklara ve kent meydanlarına modern ve estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Toplu veya bireysel konut/iş yeri projeleri için, bünyesinde çalışan peyzaj mimarları ile ücretsiz keşif ve proje desteği de sunan Dekkoratif daha güzel bir çevre için var gücü ile çalışmaktadır.

Hazır Beton’da Güven ve Samimiyet Bir Arada…

Aladağ Grup bünyesinde faaliyet gösteren Sancak Hazır Beton, inşaat firmaları için güvenilir çözüm ortağı olarak hizmet vermektedir. Konya’nın iki güçlü markasının girişimi ile 2014 yılında kurulan Sancak Hazır Beton 2020 yılında şirket ortaklarından birisinin ayrılması ile tamamen Aladağ Grup bünyesine katılmıştır. Konya’nın ilk ve tek 56 metrelik pompasına sahip olan Sancak Hazır Beton bu alanda sektörün önemli bir açığını kapatmıştır. Müşteri odaklı ve çözüm üreten bir faaliyet yaklaşımını benimseyen Sancak Hazır Beton, dürüst pazarlama yaklaşımları, her türlü teknik desteği sunabilen deneyimli ve profesyonel personel kadrosu ve müşteri talep ve şikayetlerinin çözülmesi konusundaki kısa geri bildirim süreleri ile sektörde öne çıkan firma olmayı başarmıştır.

2021 yılında yenilediği kurumsal kimliği ile daha modern bir görünüme sahip olan Aladağ Grup, sağladığı istihdam ve ürettiği katma değer ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir. Bölge için pek çok alanda sunduğu ilkler ile öncü olan Aladağ Grup, yönetim kurulu başkanı Murat Küçükaladağlı önderliğinde 2023 yılı ve sonrası için istihdam ve üretime artı değerler ekleyecek yatırımlara devam etme kararlılığındadır. (Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.