Selçuk Üniversitesi'nden IDEF’23'de savunma sanayii sergisi

Selçuk Üniversitesi'nden IDEF’23'de savunma sanayii sergisi
Selçuk Üniversitesi, savunma sanayii alanında geliştirdiği ürünleri IDEF’23’te sergiledi.

Selçuk Üniversitesi, savunma sanayii alanında geliştirdiği ürünleri IDEF’23’te sergiledi

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu, savunma sanayii alanında atölyelerinde ürettiği ürünleri, İstanbul’da düzenlenen 16. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF'23) iş birliği yaptığı firmaların stantlarında sergiledi.

selcuk-universitesi-3.jpg

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuara savunma, güvenlik, denizcilik, havacılık ve uzay sanayisi alanlarında doğrudan ya da dolaylı olarak faaliyet gösteren yerli ve yabancı yaklaşık 1000 firma katıldı.

Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu, dünyanın farklı ülkelerinden katılımcı firmanın bulunduğu fuara Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi’nde faaliyet gösteren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Akdaş, Ranger ve Çelik Silah ile birlikte katılım sağladı.

Fuarda Huğlu Meslek Yüksekokulu, iş birliği yaptığı firmalarla savunma sanayiine yönelik geliştirdiği ürünleri sergiledi.

selcuk-universitesi-4.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.