Serüven başlıyor

Serüven başlıyor
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında bugün Yeni Amasyaspor’a konuk olacak. Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Bitigen yönetecek

Haber: Hasan Yıldırım

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine bugün başlayacak. Büyük heyecana 3. Tur’dan dahil olan yeşil-beyazlılar, sezonun ilk Ziraat Türkiye Kupası maçında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yeni Amasyaspor ile eşleşmişti. Amasya 12 Haziran Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.

DÜDÜK BİTİGEN’DE

Yeni Amasyaspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçını, Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Kemal Elmas üstlenecek. Erkan Özdamar ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

TEK EKSİK FİLİPOVİC

Atiker Konyaspor’da, geride kalan sezon çapraz bağlarının kopması sonucunda 6 ay sahalardan uzak kalan stoper Petar Filipovic’in haricinde herhangi bir eksik bulunmuyor. Rakip Yeni Amayaspor ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

YEDEKLERE FORMA ŞANSI

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugün oynanacak Yeni Amasyaspor maçında yedek oyunculara şans verecek. Çalımbay, hazırlık maçlarındaki performansıyla zamana ihtiyacı olduğunu düşündüğü genç futbolcularını Amasya’da sahaya sürecek.

 

ATİKER KONYASPOR’UN

MUHTEMEL 11’İ ŞU ŞEKİLDE

 

Ertuğrul Taşkıran

 

Nejc Skubic

Ali Turan

Fallou Diagne

Yehven Opanesenko

 

Volkan Fındıklı

Wilfred Moke

 

Musa Araz

Abdou Razack Traore

Paolo Hurtado

 

Mücahit Can Akçay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.