Eskişehir'de seyir halinde giden bir otomobil alev aldı

Eskişehir'de seyir halinde giden bir otomobil alev aldı
Eskişehir'de seyir halinde giderken motor kısmından alev alan bir otomobil küle döndü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

Eskişehir'de seyir halinde giderken motor kısmında çıkan yangın sonucu alev alan bir otomobil küle dönerken, yakınında park halinde bulunan araçlarda da maddi hasarlar oluştu.

Olay, Hoşnudiye Mahallesi'nde bulunan TCDD Eskişehir Tren Garı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 06 FZK 50 plakalı otomobil seyir halindeyken aniden motor kısmından alev aldı. Hızla büyüyen yangında otomobil alev topuna dönerken, çevrede büyük panik yaşandı. Alevlerin çevrede park halinde bulunan diğer araçlara sıçramaması için büyük çaba gösterilirken çevredeki vatandaşlar da yangına kendi imkanları ile müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Yanan otomobilin etrafında park halinde olan araçlarda da hasar oluştu.

Seyir halindeki otomobil alev aldı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.