Sivas'ta valilik lojmanındaki daireler satılacak

Sivas'ta valilik lojmanındaki daireler satılacak
SİVAS (AA) - Sivas'ta mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Örtülüpınar Mahallesi’ndeki valilik lojmanında bulunan 9 dairenin satışa çıkarıldığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ta mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Örtülüpınar Mahallesi’ndeki valilik lojmanında bulunan 9 dairenin satışa çıkarıldığı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, açık artırma usulüyle yapılacak ihalenin 16 Şubat günü saat 10.00'da İl Encümen Salonu’nda yapılacağını belirtti.

Ayhan, şunları kaydetti:

"Satılacak taşınmazların tahmini bedelleri 150-240 bin lira arasında değişirken, geçici teminatlar ise 4 bin 500 ile 7 bin 200 lira arasında olacak. Her biri toplam 100 metrekare alana sahip daireler, bodrum, zemin, birinci, ikinci ve üçüncü katlardan oluşurken, ihaleye ilişkin şartnameler ise Kılavuz Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi ek binasındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden temin edilebilecek. Gerçekleştirilecek satış ile kurumumuza ait gayrimenkullerin kamu yararı gözetilerek değerlendirilmesi sağlanacak. Dairelerin satışı için gerekli olan ihale şartnamesi hazırlandı. Elde ettiğimiz gelirleri kırsal alt yapı başta olmak üzere diğer hizmetlerin yerine getirilmesinde kullanacağız."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.