SMMMO Başkanı Erdal: Cumhuriyet Ebediyen Payidar Kalacaktır

SMMMO Başkanı Erdal: Cumhuriyet Ebediyen Payidar Kalacaktır
 Editör
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Abdil Erdal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet'in ebediyen payidar kalacağını belirten Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünü ilk günkü onurla ve gururla kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Şanlı ecdadımızın bizlere bıraktığı en büyük miras olan Cumhuriyet ebediyen payidar kalacaktır.

SOYDAŞ VE KARDEŞ TOPLULUKLARIN DA UMUT

Cumhuriyet demek milletimiz için hürriyet ve bağımsızlık demektir. Bizlerin, Cumhuriyetimizi armağan eden Atatürk'e ve aziz şehitlerimize karşı olan görevi, onların emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla mümkün olacaktır. Cumhuriyetimizin varlığı sadece bizlerin değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyada ki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olmuştur. Bizler Cumhuriyetimizi büyük bir kararlılıkla sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız. Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümünde, birlik ve beraberliğin, azmin zaferi olan büyük mücadelenin bizi bu günlere getirdiğinin farkında olup, bizlere bırakılan mirası daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet ve saygıyla anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten iyi dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.