SOLA ÇARE ARANIYOR

SOLA ÇARE ARANIYOR
Devre arasında ayrılması gündeme gelen Barry Douglas yuvadan uçuyor. Avrupa’da futbol oynamak isteyen İskoç sol bek dikkat çeken iddialar Ada’dan geldi

Yeni sezon transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Atiker Konyaspor, savunma zafiyeti yaşamak istemiyor. 2017-2018 sezonun hazırlıklarına bu hafta sonu başlayacak yeşil-beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarını hızlandırdı. Mustafa Reşit Akçay’ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, hem ekonomi anlamında uygun olabilecek hem de takıma katkı sağlayabilecek oyuncular üzerinde duruyor. Yeşil-beyazlı ekip, bir yandan takıma kazandırılacak isimler üzerinde dururken diğer yandan da takımdan ayrılması muhtemel Barry Douglas’ın yerini doldurmak için uğraşıyor.

ÖNCELİK ADA

Geçtiğimiz sezon Konyaspor’a önemli katkı sağlayan ve oyunuyla herkes tarafından beğenilen İskoç sol bek Barry Douglas, devre arasında ayrılmak istemiş, Aykut Kocaman’ın isteği doğrultusunda takımda kalmıştı. Takımı devre arasında yalnız bırakmayan İskoç sol bek kendi kültürüne yakın bir ülkede futbol oynamak istediğini belirterek, ayrılma isteğini yeniden kulübe iletti. Başarılı da bir sezon geçiren Douglas için Avrupa’dan takımlar takipte olsa da İskoç sol bek Birleşik Krallık’a dönmek istiyor.

YÜKSEK BONSERVİS BEDELİ

Aykut Kocaman döneminde 750 bin Euro gibi düşük bir maliyet ile yeşil-beyazlı kulübe kazandırılan Barry Douglas, 1,5 yılda değerini yükseltti. Atiker Konyaspor yönetimi, başarılı futbolcuyu en iyi fiyata satmak istiyor. Douglas’la birçok kulüp ilgilenirken, en ciddi teklifin İngiltere’den Wolverhampton Wanderers kulübünden geldiği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yöneticiler, önümüzdeki günlerde Douglas’ı kar edecek şekilde satmak istiyor.

SOL BEK ARAYIŞLARI

Douglas’ın takımdan ayrılacak olmasının ardından yeşil-beyazlı yönetim, sol bek arayışlarını hızlandırdı. Listede birçok sol bek yer alırken, takıma uygun olabilecek en iyi isim aranıyor. Öte yandan sol bek için bir isim daha gündeme geldi. Konyaspor’un Özbekistan’ın Bunyodkor takımında forma giyen sol bek Akramjon Komilov ile ilgilendiği iddia edildi. Özbekistan medyasında yer alan haberlere göre Barry Douglas’ın ayrılması durumunda Konyaspor, Özbek futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. 21 yaşındaki genç oyuncu Bunyodkor takımının altyapısından yetişti. Genç oyuncu bu sezon takımı ile 10 lig, 5 de Asya şampiyonlar ligi mücadelesine çıktı. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.