SON UMUTLAR

SON UMUTLAR
Ligde kalma adına son çarelerini arayan Torku Konyaspor, son 3 maçını da kazanarak zoru başarmak istiyor. Basın Sözcüsü Turhan, zor bir dönemden geçtiklerini vurgularken, henüz bitmiş bir durumun olmadığını belirtti

Torku Konyaspor, Basketbol Süper Ligi’ndeki son çarelerini arıyor. Ligde kalma umutlarını haftalar ilerledikçe yitiren ve kendisine ihtiyacı olan galibiyeti bir türlü alamayan yeşil-beyazlıların kalan 3 haftada neler yapacağı tartışılıyor. Üst üste 14 maçından mağlubiyetle ayrılarak düşme adayları arasında en kuvvetlisi konumunda yer alan Dev Kartallar, geçtiğimiz 3 haftada avantajının büyük bir bölümünü yitirdi. Kendi sahasında Büyükçekmece’ye uzatmalar sonucunda kaybeden ardından geçtiğimiz hafta yine sahasında Beşiktaş’a varlık gösteremeyen temsilcimiz, 2 kritik karşılaşmayı da kaybederek fırsat tepti. Kalan 3 maçta Türk Telekom, İstanbul Büyükşehir Belediye ve Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek Konyaspor, bu maçları kazanması durumunda büyük bir iş başaracak. Temsilcimiz lige kalmak için rakiplerinin de kaybetmesini bekleyecek.

“ZORU BAŞARMAK ZORUNDAYIZ”

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, pes etmediklerini vurgularken, takımın kalan maçlarda kazanmak için sahaya çıkacağını söyledi. Savaşmaya devam edeceklerini ifade eden Turhan, “Kazanmaktan başka çaremiz yok. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bizlere yardım eli uzatan olmadı. Maddi sıkıntılar yüzünden bir oyuncumuzu kaybettik. Geri kalanını da kaybetmek istemiyoruz. Her şey bitmiş değil. Savaşmamız lazım. Kalan 3 maçı da kazanıp zoru başarmak istiyoruz” dedi.

YOLCU’YA GÜVEN TAM

Tunahan Turhan ayrıca, başantrenör Aziz Bekir’in ardından bu göreve yardımcı antrenör Murat Yolcu’yu getirdiklerini belirtirken kendisine sonuna kadar güvendiklerini söyledi. Tunahan, “Murat Yolcu ile oyuncularımız arasında hiçbir sıkıntı yok. Bu dönemde bazı gerginlikler yaşansa da önemli olan takımın savaşmaya devam etmesi. Bizler Murat Yolcu’nun en iyi şekilde takımı kalan maçlar için hazırlayacağına inanıyoruz. Hocamız ve oyuncular birbirlerini seviyorlar. Şu an kalan maçlara odaklanmış durumdayız. İnşallah sürpriz yapan ekip biz oluruz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.