Sorunlar ötelendi

Sorunlar ötelendi
Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Salzburg ve hafta sonunda Kayserispor maçına çıkacak Konyaspor'da, tüm sorunlar rafa kaldırıldı

Süper Lig’in 8. haftasında konuk ettiği Galatasaray’a dramatik bir şekilde mağlup olan Atiker Konyaspor’da, tüm hesaplar sineye çekildi. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Salzburg’u konuk edecek yeşil-beyazlılarda, 7’den 70’e herkes bu maça kilitlendi. Grupta lider ve ikinci sıradaki takımı belirleyecek bu karşılaşmaya taraftarın da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

TÜM HESAPLAR RAFA KALDIRILDI

Sezon başından bu yana gerek mental olarak gerekse fiziksel olarak zor bir süreçten geçen Konyaspor, en son Süper Lig’de Galatasaray’a mağlup olmuştu. Yeşil-beyazlılar ortaya koyduğu performansla taraftarını da pek tatmin edememişti.

OLASI MAĞLUBİYET, TÜM DEFTERLERİ AÇACAK

Bu sezon inişli çıkışlı grafiği ile dikkat çeken ve haftayı küme hattının çok yakın bir bölümünde kapatan Konyaspor’da, Salzburg maçında alınacak bir mağlubiyet tüm defterleri yeniden gün yüzüne çıkaracak.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Galatasaray maçının ardından Salzburg maçının çalışmalarına başlayan Konyaspor, günü yenileme antrenmanı ile geçirdi. Yeşil-beyazlılarda sakatlıktan yeni çıkan Amir Hadziahmedovic takımdan ayrı olarak çalışırken, sakatlığı bulunan Abdou Razack Traore çalışmalara katılmadı.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.