Sancaktepe Belediyesi’deki "meşhur jakuzi"yi görüntülemeye giden İsmail Saymaz'a büyük şok!

AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi'yle ilgili seçim döneminde atılan "jakuzi" yalanı "bu kadarına da pes" dedirtti.

31 Mart Yerel seçimleri AK Parti’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi’yle ilgili seçim sürecinde "jakuzi" yalanı ortaya atılmış ve paylaşılan lüks jakuizli oda resimleri sosyal medya ve muhalif medyada gündem olmuştu.

gkg2vh1xaaabvwk.jpg

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü olduğu söylenen Necati Özkan'ın başını çektiği iftira, İletişim Başkanlığı tarafından yalanlanmıştı.

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü de Özkan'ın iftirasına sert dille cevap vererek "Necati Özkan jakuzi olduğunu ispatlamazsan senden aşağı insan yok" ifadelerini kullanmıştı.

gkgzrt6xqaan7kb-1.jpg

ŞOK YAŞAYAN İSMAİL SAYMAZ'IN SÖZLERİ OLAY OLDU

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü Tv, İsmail Saymaz CHPye geçen Sancaktepe Belediyesi'ne giderek haber yaptı. Her makam odasının yanında bulunan Lavobo ve WC gibi ihtiyaçların giderildiği bölümde lüks bir "jakuzi" beklerken karşısında karşısında "duşakabin" gören İsmail Saymaz büyük bir şok yaşadı.

YALANaaa.jpg

GERÇEK

glsbkkpwaaa8zwp.jpg

“BURASI DA O MEŞHUR BÖLGE”

Yaşadığı şok karşısında ne diyeceğini bilemeyen ve “Burası da o meşhur bölge” diyebilen İsmail Saymaz'ın sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Görüntüler muhalefetin seçim sürecinde sergilediği kirli; algı ve yalan siyasetinin boyutunu gözler önüne sererken, "Yalanın bu kadarına da pes” dedirtti.

Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz görüntüler ve İsmail Saymaz'ın sözleryle ilgili ilgili, "Burası da o meşhur jakuzi’ Çok iyi ya" yorumu yaptı.

untitled-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum