Süleyman Soylu AK Parti'de kongre sürecini başlatacak

Süleyman Soylu AK Parti'de kongre sürecini başlatacak
AK Parti’de Kongre zamanı… AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da yarın Konya’ya gelerek Kongre Süreci’ni resmen Konya’dan başlatacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Bugüne kadar olduğu gibi 5. Olağan Kongre Süreci de yine demokrasi şöleni havasında geçecek. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu’nun bu önemli süreci Konya’dan başlatması, bizler için bizler için ayrıca bir gurur vesilesidir” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı, Kasım ayının başında ilçe kongrelerini yapmaya başlıyor. Teşkilatlanmadan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da AK Parti için Kongre Süreci’ni Konya’dan başlatıyor.

Bu amaçla yarın Konya’ya gelecek olan Süleyman Soylu, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ile Karatay’a bağlı Yarma Mahallesi’nde kameralar karşısına geçecek ve süreç ile ilgili önemli açıklamalar yapacak. Basın toplantısının ardından da 5. Olağan AK Parti Karatay İlçe Kongresi’nde yeni yönetimi belirleyecek delegelerin seçimi yapılacak.

Çumra ve Akören’de gerçekleştirilecek delege seçimlerine de katılması beklenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nı da ziyaret edecek ve Konya’dan ayrılacak.

Sorgun; “Demokrasi şölenine hazırlanıyoruz”

AK Parti olarak kongreleri her zaman birer demokrasi şölenleri havasında yaşadıklarını yarın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından Konya’da başlatılacak olan 5. Olağan AK Parti Kongre Süreci’nin de yine aynı ortamda geçeceğini ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, şunları söyledi; “Parti olarak her zaman milletimizin yanında olduk ve milletimizle birlikte yürüdük. Hizmet ederken de milletin hizmetkarlarını seçerken de bu anlayışla hareket ettiğimiz için bugüne kadarki tüm kongrelerimiz bazı partilerde olduğu gibi çatışma, kavga veya iç savaşlar olarak değil; demokrasi şöleni şeklinde oldu. İnanıyorum ki 5. Olağan Kongrelerimiz de yine bu şölen havasında geçecek. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu da bu şölenin startını Konya’dan veriyor. Bu, tabii ki bizim için ayrıca bir gurur vesilesidir. Kendilerine bu jest için teşekkür ediyor; kongre sürecinin partimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.