Süpürgeci olarak girdiği belediyede başkan vekili oldu

Süpürgeci olarak girdiği belediyede başkan vekili oldu
Bornova Belediyesinde süpürgeci olarak işe başlayan ve halen belediye meclis üyesi olan Erbay Kara, belediye başkanının 1 Mayıs öncesi vekil olarak ataması üzerine kuruma 3 gün başkanlık yaptı

İZMİR (AA) - Bornova Belediyesinde süpürgeci olarak işe başlayan ve halen belediye meclis üyesi olan Erbay Kara, başkan vekili olarak atanarak 3 gün belediye başkanlığı yaptı.

Bornova Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kurumda 33 yıl temizlik işçisi, şantiye şefliği ve posta başı görevlerinde bulunan Erbay Kara, Nisan 2014'de yapılan seçimler öncesinde emekli oldu.

Yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi meclis üyeliklerine seçilen Kara, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla tarafından 3 günlüğüne başkan vekili atandı.

450 bin nüfuslu ilçede süpürgeci olarak girdiği belediyenin en üst makamına kadar yükselen Kara, hangi görevde olursa olsun vatandaşa hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bornova Belediyesi Başkan Vekili Kara, 1983 yılında süpürgeci olarak başladığı belediyede şu anda meclis üyesi olduğunu ifade ederek, "Bornova belediye başkanımız Olgun Atila 1 Mayıs öncesi beni Başkan Vekili olarak bıraktı. Bu kente belediye başkanı yetkileri ile hizmet etmek gurur verici. Ayrıca bir işçinin belediye başkanı yetkilerine sahip olması da çok büyük bir mutluluk. Bornova Belediye Başkanı OIgun Atila’ya tüm emekçiler adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Süpürgeci olarak girdiği belediyede başkan vekili oldu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.