TAARRUZ BAŞLADI

TAARRUZ BAŞLADI
Transfer rotasını hocanın raporu doğrultusunda belirleyen Konyaspor’da imzalar arka arkaya geliyor

Yeni sezona yarıştığı kulvarlarda iddialı bir kadro ile girmeyi planlayan Atiker Konyaspor’da transfer harekâtı hız kazandı. Yeşil-beyazlılar, hücumda önemli katkı sağlayacak 2 ismi imza attırdı. Orta saha ve sağ kanatta oynayabilen Mehdi Bourabia ve eski oyuncusu Traore kendisini Konyasporlu yapan imzayı attı

Atiker Konyaspor, transfer atağına geçerek aynı gün iki oyuncuyu renklerine bağladı. Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında hareketliliği arttıran yeşil-beyazlılar, bir süredir görüşme haline olduğu Mehdi Bourabia ile 3 ve Abdou Razack Traore ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Temsilcimiz, iki transferi birden yaparak transfer çalışmalarına da start vermiş oldu.

FASLI ORTA SAHA

Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezonda orta sahayı Faslı oyuncu Mehdi Bourabia’ya emanet edecek. Konyaspor’un ısrarla kadrosuna katmak istediği Faslı yıldız konusunda iki kulüp arasında yaşanan transfer krizi aşıldı. Geçen sezon Levski Sofya takımında forma giyen 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia, yeni sezonda Konyaspor forması giyecek.

BULGARLAR FİFA’YA GİDECEKTİ

Bulgaristan’ın önde gelen futbol takımlarından Levski Sofiya, oyuncusu Mehdi Bourabia’yı Konyaspor’a vermek istemedi. Yeşil-beyazlı ekip buna rağmen oyuncuyla anlaşıp, kulübü Levski Sofiya’yı ikna etme yolunu tercih edince Bulgar takımı, Konyaspor’u izinsiz transfer görüşmesi nedeniyle FİFA’ya şikayet edeceğini kulübe bildirdi. Bu krizin ardından taraflar tekrar masaya oturdu ve Mehdi Bourabia için kulübüyle anlaşmaya vardı.

DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ

Hücuma dönük orta saha oyuncusu olan Mehdi, sağ kanatta da görev yapabiliyor. Oyun kurucu özelliğine sahip olan Faslı yıldız, maç içerisinde attığı kilit paslarla dikkat çekiyor. Etkili köşe vuruşu ve geriden isabetli uzun pas da atabilen Mehdi Bourabia, yeni sezonda yeşil-beyazlı forma için ter dökecek.

MEHDİ BOURABİA KİMDİR?

1991 doğumlu Fransız futbolcu Mehdi Bourabia, orta sahada görev yapıyor. Levski Sofiya’da forma giyen Mehdi Bourabia, daha önce Grenoble, Lokomotiv Plovdiv ve Cherno More Varna takımlarında forma giydi. 25 yaşındaki oyuncu geçen sezon Bulgaristan ekibinde 31 maçta 2 gol atarken, 10 sarı kartla dikkat çekti. Mehdi Bourabia’nın transfermarkt değeri ise 250 bin Euro.

TRAORE İLE YENİDEN

Atiker Konyaspor, eski oyuncusu Abdou Razack Traore ile de yeniden anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonu Kardemir Karabükspor’da geçiren Abdou Razack Traore, sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeniden Konyaspor’a döndü. Traore, geçen sezon 17 maçta 7 gol 1 asistlik performans sergiledi.

1498149481.jpg

1-(3)-004.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.