Tam Zamanı Şimdi

Tam Zamanı Şimdi
Yeşil-beyazlılar bugün evinde oynayacağı Galatasaray maçını kazanarak hem sezonun ilk galibiyetini almak hem de geçen yıl ki 5-0’lık yenilginin acısını çıkartmak amacında

Spor Toto Süper Lig’de 3. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor kendi sahasında ve seyircisi önünde Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Ligdeki ilk iki maçından da 1-1’lik beraberlikle ayrılan temsilcimiz sezona kötü başlayan ve iki doksan dakikaya sadece 1 puan sığdıran rakibi karşısında sahaya üç puan için çıkacak.

Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizde teknik heyet ve oyuncular zorlu maçtan puan ya da puan çıkaracaklarına inanırken, camia ise yıllardır hasret kaldığı Galatasaray zaferi yaşamak daha da önemlisi geçen yıl ki 5-0’lık yenilginin acısının alınmasını umut ediyor.

KARTAL GALİBİYETİ ÖZLEDİ

Spor Toto Süper Lig’deki son galibiyetini 2014-2015 sezonunun 32. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı Torje’nin kornerden attığı golle 1-0 yenerek alan Torku Konyaspor bu maçtan sonra çıktığı 4 lig maçından da berabere ayrıldı. Geçen sezonun son iki maçında Rizespor (1-1), Bursaspor (0-0) beraberliklerine imza atan temsilcimiz bu sezonu da Akhisar Belediyespor ve deplasmandaki Kayserispor maçlarında 1-1 berabere kalarak açtı. Torku Konyaspor bugün Galatasaray’ı mağlup ederse 103 günlük aranın ardından galibiyet coşkusu yaşayacak.

SAAT 21.15’TE BAŞLAYACAK

Torku Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak zorlu müsabaka Torku Arena’da saat 21.15’te başlayacak. Tecrübeli hakem Fırat Aydınus’un yöneteceği maç öncesinde Torku Konyaspor’da kırmızı kart cezalısı Dimitar Rangelov dışında eksik bulunmuyor.

Galatasaray’da ise bu müsabaka öncesi tedavisi süren Hamit Altıntop dışında eksik bulunmuyor. TFF Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle ligin ilk iki haftasını cezalı geçiren Emre Çolak, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun görev vermesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.