Taraftarlardan Bir İlk: Hatıra Ormanı

Taraftarlardan Bir İlk: Hatıra Ormanı
Konyaspor'un Doğu tribününde yer alan ''Tek Sevdam Konyaspor'' grubu, sadece aktif Konyaspor taraftarlarından oluşan sosyal medya grubunda 10 bininci üyesini doldurmasıyla bunun için yapılabilecek faaliyetleri değerlendirdi.

Özel Haber

Konyaspor'un Doğu tribününde yer alan ''Tek Sevdam Konyaspor'' grubu, sadece aktif Konyaspor taraftarlarından oluşan sosyal medya grubunda 10 bininci üyesini doldurmasıyla bunun için yapılabilecek faaliyetleri değerlendirdi. Değerlendirme sonucu 10 bininci üye ile birlikte 10 Bin fidan dikme kararı alan grup yöneticileri ormanın ismini de Tek Sevdam Konyaspor Hatıra Ormanı yapma kararı aldı. Gerekli görüşmeleri yaptıklarını dile getiren grup yönetcilerinden Selçuk Akbal ve Hasan Yiğit; ''Konya'mız için Konyaspor için daha güzel neler yapılabilir derdine düştük. 50 bin fidan aldık ve bu fidanlardan 10 bin tanesini her üyemiz adına, 'her üyeye bir fidan' sloganıyla dikme kararı aldık. Yetkililerden bu fidanları dikeceğimiz alanı bekliyoruz. Seydişehir yolu üzeri veya Beyşehir yolunda Apa barajı civarında bir yer bizim şahsi fikrimiz fakat memleketimizin her yeri bizim. Yetkililerin uygun gördüğü yere hatıra ormanımızın fidanlarını dikeceğiz'' dediler. Öte yandan grup üyeleri, geriye kalan yaklaşık 40 bin fidanı ise Konya'daki okullarda dağıtmak istiyor.

Tek Sevdam Konyaspor grubunda bir başkan bulunmadığı kararların ortak alındığı belirtildi.Grubun 7 yönetici 6 Moderatör ile faliyetlerini sürdürdüğü vurgulanddı.

Tek Sevdam Konyaspor grubunda yönetimde şu isimler yer alıyor: Selçuk Akbal, Hasan Yiğit, Murat Köseoğlu, Ali Kartlar, Kubilay Kazım Nur, Taner Düğü ve Kerim Can. 

Grubun moderatörleri ise; İbrahim Bağcı,İbrahim Aydın, Ömer Karataş, Ali Baran,Halil Yakmaoğlu ve Ramazan Öz. 

(Haber- Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum