Tarih yazalım

Tarih yazalım
Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta karşılaşmasında bugün Avusturya temsilcisi Salzburg’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak

Son 2 sezondur mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetini bu sezon 2. haftada oynadığı Vitoria Guimaraes maçında alan Atiker Konyaspor, bugün bir kez daha galip gelmek için sahaya çıkıyor. Hafta içi sıkı bir çalışma sürecinden geçen yeşil-beyazlılar, bugün grup lideri Salzburg’u ağırlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

DÜDÜK CRAİG PAWSON’DA

Uluslararası Futbol Komitesi, Konyaspor ile Salzburg arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının İngiliz hakem Craig Pawson tarafından yönetileceğini açıkladı. Pawson’un yardımcıları Lee Betts ve Ian Hussin olarak belirlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Edward Smart oldu. Müsabakada Robert Madley ve Chris Kavanagh de ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

ŞANSINI YÜKSELTMEK İSTİYOR

Grupta ilk 3 basamaktaki takımların aralarında puan dengesi birbirine yakınlığı dikkat çekiyor. Buna göre Konyaspor, bugün akşamki Salzburg maçını kazanması halinde diğer rakiplerinin de maçlarına göre haftayı lider kapatabilecek.

KONYASPOR’DA 2 EKSİK

Konyaspor’da bugün oynanacak karşılaşmada 2 eksik oyuncu bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda orta saha oyuncularından Abdou Razack Traore sakatlığı nedeniyle forma giymezken, Amir Hadziahmedovic ise henüz hazır olmamasından dolayı forma şansı bulamayacak. Rakip Salzburg’da ise herhangi bir eksik oyuncu bulunmuyor.

SALZBURG LİDER

Konyaspor’un UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Salzburg, bugün oynanacak karşılaşma öncesinde topladığı 4 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Avusturya temsilcisi ilk 2 haftalık periyotta Vitoria Guimaraes ile 1-1 berabere kalırken, kendi evinde Marsilya’yı 1-0 mağlup etti.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.