Taşkentli pedallar iddialı

Taşkentli pedallar iddialı
Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Medeniyetler Bisiklet turu bugün başlıyor. Konya’yı temsil edecek Taşkentspor ise turnuvaya iddialı gitti. Kulüp Başkanı Ahmet Şanlı, Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi

Taşkent Bisiklet takımı, Bisiklet Federasyonu’nun organize edeceği Uluslararası Medeniyetler Bisiklet turuna iddialı gitti. Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu 23-25 Mayıs tarihleri arasında (Büyük Erkek, Genç Erkek, Yıldız Erkek A) kategorilerinde Mardin, Batman ve Diyarbakır illerinde gerçekleştirilecek. Turun teknik toplantısı ise dün Mardin’de yapıldı. 1. Etap bugün Mardin’de gerçekleştirilecek. 2. etap Batmanda, 3. etap ise 25 Mayıs tarihinde Diyarbakır’da yapılacak.

TAŞKENT’TEN 12 SPORCU

Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turunda Yıldızlar kategorisinde mücadele edecek olan Taşkent Bisiklet Takımı, startı Mardin’de verilecek olan tura iddialı bir şekilde gitti. Kafile Başkanlığını Kulüp Başkan Ahmet Şanlı ve antrenör Hasan Hüseyin Akırşan yapanken, kafilede 12 sporcu yer aldı.

“İDDİALI GİDİYORUZ, İDDİALI DÖNECEĞİZ”

Taşkentspor Başkanı Ahmet Şanlı, takımın iddialı olarak Uluslararası Medeniyetler Bisiklet turuna gittiğini belirterek hedeflerinin iyi bir derece yapmak olduğunu söyledi. Şanlı, “Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası Medeniyetler Bisiklet Turu kulübümüz bizzat davet edildi. Bizlerde bu tura iddialı bir şekilde antrenörümüz Hüseyin Akırşan yönetiminde iddialı hazırlandık. Hedefimiz bu turda hem kulübümüzü, hem de Konyamızı en iyi şekilde temsil edebilmektir. İddialı gidiyoruz, iddialı döneceğiz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.