Tecavüze Kalkıştı Erkeklik Organından oldu

Tecavüze Kalkıştı Erkeklik Organından oldu
40 Yaşında Hindistan'ın Rajasthan Eyaletinde yaşayan Suresh Kumar isimli şahıs genç bir kıza tecavüz etmeye çalışırken kızın çığlıkları üzerine halk tarafından yakalandı.

40 Yaşında Hindistan'ın Rajasthan Eyaletinde yaşayan Suresh Kumar isimli şahıs genç bir kıza tecavüz etmeye çalışırken kızın çığlıkları üzerine halk tarafından yakalandı. Galyane gelen halk tecavüzcü kişiyi önce sopalarlar dövdüler hıçlarını alamayan kalabalık yakınlardaki kasaptan getirdikleri satır ile Suresh Kumar’ın erkeklik organını keserek sokağa attılar. Bir polis yetkilisinin verdiği bilgiye göre cezalandırılan Suresh Kumar kimse yardım etmedi. 

Hindistan'ın Rajasthan Eyaletinde kan donduran bir linç olayı yaşandı. 40 yaşındaki Kumar isimli kişi, genç bir kıza tecavüz etmek üzereyken halk tarafından yakalandı. Sopalarla dövülen adam orada bulunan kasap dükkanına götürüldü. Kızgın topluluk adamın penisini kasap bıçağı ile kesti. Bir polis yetkilisine göre Kumar’ı sokak ortasında yaralı yatarken görenler penisi kesildiği için onun cezalandırıldığını bildiklerini bu sebeple de yardım etmediklerini açıkladı.


 

Sonrasında sokağa atılan adama kimse yardım etmedi. Bir polis yetkilisine göre Kumar’ı sokak ortasında yaralı yatarken görenler penisi kesildiği için onun cezalandırıldığını bildiklerini bu sebeple de yardım etmediklerini açıkladı.

 

Hastanede tedavi altına alınan Suresh Kumar'un sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi. Tecavüzden kurtarılan genç kızın da şok geçirdiği için tedavi altına alındığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.