Tek düşünce galibiyet

Tek düşünce  galibiyet
Yarın Büyükçekmece karşısında çok önemli bir maça çıkacak Torku Konyaspor’da tek düşünce galibiyet

Spor Toto Basketbol Ligi’nde kötü gidişi sonlandırmak için yarın deplasmanda hayati önem taşıyan Demir İnşaat Büyükçekmece maçına çıkacak Torku Konyaspor Basket’te tek düşünce kazanmak. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle sarsılan ve hafta içinde sert kararlar alan yeşil-beyazlılar, bunun ilk sonucunu Büyükçekmece maçında almak istiyor. Kazanmaktan başka bir şeyi düşünmeyen temsilcimiz galibiyete kenetlendi.

KONYA’YA ALIŞAMADI

Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, mağlup oldukları Banvit maçında ilk defa takımı bu kadar kötü bir oyunla izlediklerini ifade etti. Son haftalardaki performansın kendilerine hiç yakışmadığını belirten Öten, “Banvit karşısında oynanan oyun bizi çok üzdü. Mücadele ederek kaybedebilirsin fakat takımımızın erken pes edişi bizleri gerçekten şaşırttı. Bu maçın ardından bazı kararlar aldık. Takıma çeki düzen vermek adına Brazelton’u kadro dışı bıraktık. Kendisinin kötü oyununun yanı sıra antrenmanlardaki isteksiz oluşu bu kararda etken oldu. Menajeri de hocamıza Brazelton’un Konya’ya alışamadığını ve kendisinin oynattığı sisteme yabancı kaldığını belirtti” dedi.

TRANSFER FARK YARATACAK

Transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Kerem Öten, “Yönetim ve transfer komitesi ile birlikte yeni bir oyun kurucu arayışlarını hızlandırdık. Amacımız en kısa sürede transferi gerçekleştirmek. Bu bize yeni bir kan değişikliği getirecek. Kolay bir iş değil fakat takıma çabuk uyum sağlayacak bir oyuncu arıyoruz. Maddi koşulları sonuna kadar zorlayıp fark yaratacak bir oyuncu kadromuza katacağız. Önümüzdeki hafta evimizde oynayacağımız Pınar Karşıyaka maçına yeni oyuncumuz ile çıkacağız” diye konuştu. (Seda Erciş)



 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.