Teke: Başbakan’a destek vermeliyiz

Teke: Başbakan’a destek vermeliyiz
Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Genel Başkanı Hakkı Teke, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Konya, ülke ve dünya için önemli bir şans olduğunu söyledi.

“Bilim ve siyaseti bilgi ve tecrübesiyle yönlendiren Başbakanımızı özellikle Konyalılar olarak her ne şartlarda olursa olsun sonsuz ve koşulsuz olarak desteklememiz gerekir” diyen Teke açıklamasında şu ifadeler yer verdi: Bir şehrin, bir bölgenin çok nadir olarak yakaladığı böyle bir fırsatı, birlik beraberlik içinde, ortak aklı iyi kullanarak, hatta siyasi farklılıkları da bir kenara iterek çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Sayın Davutoğlu’nu her şartta ve şekilde mutlak desteklemek zorunda olduğumuzu bilmemiz gerekir. Başka hiçbir alternatifimiz yok. Dışişleri bakanlığı döneminde yapmış olduğu başarılı çalışmaları Türkiye ve dünya gıpta ile takip etti. Böyle başarılı bir siyasetçiye destek vermek boynumuzun borcu olsa gerek. Bizler Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı olarak çok çalışıp Başbakanımızın da desteğiyle ilimize önemli kazanımlar sağlamanın faaliyeti içerisinde olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.