Thuram 1. Lig’de döktürüyor!

Thuram 1. Lig’de döktürüyor!
Konyaspor’un yeni sezonda kadrosunda düşünmeyerek yollarını ayırdığı Rogerio Thuram, TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor’da sergilediği performansla göz dolduruyor.

 

Konyaspor’un yeni sezonda kadrosunda düşünmeyerek yollarını ayırdığı Rogerio Thuram, TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor’da sergilediği performansla göz dolduruyor. Brezilyalı oyuncu Tuzlaspor’un Adanaspor’u deplasmanda 3-1 yendiği mücadelede, ceza sahası dışından çektiği şutla, jeneriklik bir gole imza attı. Tuzlaspor’da diğer 2 gol de Thuram’ın çektiği ve kaleciden dönen şutların takım arkadaşları tarafından tamamlanmasıyla geldi. Brezilyalı oyuncu böylece tüm gollere katkı yapmış oldu.

FERHAT VE VEDAT DA FORMA GİYDİ

Mücadelede eski Konyasporlu Ferhat Öztorun da ilk 11’de forma giyerken Vedat Bora, ikinci yarıda oyuna girdi. Şu ana kadar 3 gol,1 asistlik performans sergileyen Rogerio Thuram lider Tuzlaspor’un başarısında önemli pay sahibi oldu. Tuzlaspor’un bu hafta oynayacağı Altay karşılaşması, İzmir ekibindeki korona virüs vakaları nedeniyle ertelendi. (M. Niyazi Uyanık)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.