Torku Konya Toplantıyı Bekliyor

Torku Konya Toplantıyı Bekliyor
Ligin bitmesinin ardından yeni sezon için kollarını sıvayan Torku Konyaspor Basket’te bu hafta yapılacak toplantı sonrası takımın durumu oluşturulacak.

Seda Erciş'in Haberi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 2014-2015 sezonu geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor, yeni sezon için harekete geçti. Bu hafta yönetim ile teknik ekibin yapacağı toplantı ile takımın durumunu oluşturacak olan yeşil-beyazlılar, daha sonra transferlere yönelecek. Daha güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen temsilcimiz, ilk olarak sponsor görüşmelerini sıklaştıracak.

Daha sonra başantrenör Aziz Bekir’in vereceği talimat doğrultusunda takımda kalacak ve gidecekler belirlenecek. Bu hafta her şeyin biraz daha netleşeceğini ifade eden Torku Konyaspor Kulüp İkinci Başkanı Targun Polat, yeni sezon için iyi bir planlama yapmaya başladıklarını belirtti. Polat, “Ligi istediğimiz yerde bitirdikten sonra ilk olarak Aziz Hoca ile yeni sezon için sözleşme imzaladık. Kendisine inancımız, güvencimiz tam. Bu hafta ise yapacağımız toplantı ile kadroda kalacak isimleri belirleyeceğiz. İç transferleri Aziz Bekir’in talimatı doğrultusunda gerçekleştireceğiz. Bütçemizin belirlenmesinin ardından dış transferlere yöneleceğiz. Hedefimiz yeni sezonu güçlü bir kadro kurup daha üst düzeylere çıkmak. Çünkü Konya bunu hak ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.