Tozoğlu: Üyelerimizle birlikte yöneteceğiz

Tozoğlu: Üyelerimizle birlikte yöneteceğiz
 Muhabir
Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nde iki yılda bir düzenlenen seçim heyecanı başladı.

Bu dönemde başkanlık için adaylığını koyan Erdal Tozoğlu, Meslekte Birlik Grubu'nun desteğiyle seçime girecek.

Konya şubemizin ve meslektaşlarımızın saygınlığını ve etkinliğini daha da ileriye taşımak için aday olduğunu belirten Tozoğlu, ''2012 yılından bu yana şube yönetiminde farklı görevler üstlendim. Üzerime aldığım bu görevi, sorumluluk bilinciyle en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum" dedi.

02c91c13-3a45-4e42-88b3-d5df7b0937f9.jpg

ÜYELERE HİZMET

Konya şubesine kayıtlı 3300'den fazla üyenin olduğunu belirten Tozoğlu, "Üyelerimiz savunma sanayi, yazılım, makine imalat, enerji ve iklimlendirme gibi birçok alanda uzmanlaşmış ve şehrimizin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Böyle bir meslek grubuna hizmet etmek bizim için büyük bir onur olacaktır. Mesleğin teknolojinin hızla geliştiği bir alanda olduğunu vurgulayan Tozoğlu, "Meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap vermek ve Makina Mühendisleri Odası'nı daha da güçlendirmek için çalışacağız" dedi.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DE OLACAK

Teknik konulara odaklanmanın yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vereceklerini ifade eden Tozoğlu, "Daha önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de üyelerimiz ve aileleriyle bir araya geleceğiz. Üyelerimize rağmen değil, üyelerimizle birlikte karar alan, üyelerimizle birlikte yöneten ve yalnızca üyelerimize hesap veren bir yönetim anlayışıyla yola çıkacağız" ifadelerini kullandı.

GENEL KURUL VE SEÇİM TARİHLERİ

Tozoğlu, tüm meslektaşlarını 17 Şubat 2024 Cumartesi günü odada yapılacak Genel Kurul'a katılmaya ve 18 Şubat 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde kendisini desteklemeye çağırdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.