TÜFAD daha da büyüyecek

TÜFAD daha da büyüyecek
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi üyeleri, kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya TÜFAD Başkanı İsmet Karababa ve yönetim kurulu üyeleri, kurucu üyeler, Konya’da görev yapan antrenörler ve TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tezcan katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan TÜFAD Başkanı İsmet Karababa, TÜFAD’ı daha üst seviyelere taşımak istediklerini söyledi. Karababa, “Derneğimiz kurulduğu yıllarda Konya nüfusu 500 bindi, 120 kulübümüz vardı 4. Amatör kümeye kadar uzanıyordu. Şimdi nüfusumuz 2 milyon ama takım sayısı 45’e düştü, antrenör sayısı 500’e dayandı. Bu üzerinde durulması ve düşünülmesi gereken bir konu” dedi. Önemli projeler ve anlaşmalar yaptıklarını belirten Karababa, bunların sayesinde derneğin büyüdüğünü, yeni projelerle büyümenin devam edeceğini dile getirdi.

Üye sayısı 20 bine yükseldi

TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Tezcan, derneğin son yıllarda büyük yol kat ettiğini söyledi. Tezcan, “Ben 4 yıl önce göreve başladım. Üye sayısı bu sürede 7 binden 20 bine çıktı. Bu kolay bir şey değil. Şube başkanlarımız ve genel merkez büyük emekler sarf ediyor. Bu emeklerimizin karşılığını almaya devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından TÜFAD kurucu üyelerine teşekkür plaketi verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. (Emre Tanrıver)

 

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum