Türkeş: Bizden daha iyi oynayan çıkmadı

Türkeş: Bizden daha iyi oynayan çıkmadı
Anadolu Selçukspor’un genç oyuncularından Süleyman Türkeş, bu hafta sonu iç sahada oynanacak Altay maçını kazanabilecek güçte olduklarını söyledi.

Altay’ın köklü bir kulüp olduğunu bildiklerini ifade eden Türkeş, kendilerinin de mücadeleci bir takım olduğunun altını çizdi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un başarılı futbolcularından Süleyman Türkeş, ligin 7. haftasında iç sahada oynanacak Altay maçı ile ilgili olarak konuştu. Karşılaşmadan galip gelmek istediklerini ifade eden Süleyman Türkeş, kazanmaları halinde bir kat daha özgüven kazanacaklarını söyledi.

‘SADECE SKORA GİDEMİYORUZ’

Ligde geride kalan 7 haftalık periyotta iyi futbol oynadıklarını söyleyen genç oyuncu, rakiplerinin kendileri kadar güzel futbol oynamadığını söyledi. Türkeş, “Şu ana kadar karşılaştığımız takımlar arasında bizden daha iyi futbol oynayan olmadı. Sadece biz skora gitme konusunda biraz sorunlar yaşadık. Bu ligde her takım birbirini yenebilecek güçte” dedi.

‘SEYİRCİ DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR’

Bu pazar günü iç sahada oynanacak Altay maçında seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade eden Süleyman Türkeş, “Bizler deplasmanlara gittiğimizde gerçekten iyi taraftarlar geliyor. Bu da maç içinde hakemi ve rakibi etkisi altına alıyor. Bu pazar günü de böyle bir desteğe ihtiyacımız var. Seyircimizin yanımızda olmasını istiyoruz” diye konuştu.

‘İSTEDİĞİM PERFORMANSA ERİŞECEĞİM’

Şu ana kadar olan süreçte kendi performansına da değinen Süleyman Türkeş, “Performans olarak henüz istediğim noktada değilim. Çalışmalarımı ara vermeden sürdürüyorum. İnşallah en kısa sürede istediğim tempoya ulaşacağım” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.