Türkiye Gençler Judo Şampiyonası

Türkiye Gençler Judo Şampiyonası
Şampiyona, üçüncülük ve final müsabakalarıyla tamamlandı

SAKARYA (AA) - Türkiye Judo Federasyonunca Sakarya'da düzenlenen Türkiye Gençler Judo Şampiyonası, üçüncülük ve final müsabakalarının ardından sona erdi.

Sakarya Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya 58 ilden 676 sporcu katıldı. Üçüncülük ve final müsabakalarının yapıldığı organizasyonun son gününe sporseverler ilgi gösterdi.

Müsabaka esnasında sakatlanan bir sporcu ilk müdahalenin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şampiyonada, erkeklerde 55 kiloda Emre Çelik, 60 kiloda Abdullatif Kopuz, 66 kiloda Bilal Çiloğlu, 73 kiloda Yunus Emre Ayvaz, 81 kiloda İslam Abanoz, 90 kiloda İlhami Genç, 100 kiloda Ahmet Furkan Besdil, +100 kiloda Kadir Bingöl birinci oldu.

Kızlarda ise 44 kiloda Rabia Ercengiz, 48 kiloda Gülkader Şentürk, 52 kiloda Damla Çalışkan, 57 kiloda İlayda Seyis, 63 kiloda Minel Akdeniz, 70 kiloda Semanur Erdoğan, 78 kiloda Nursel Eren, +78 kiloda Sebile Akbulut birinciliği elde etti.

Ayrıca şampiyonada en iyi dereceyi 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalyayla Antalya yaparken, bu ili 3 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalyayla İstanbul, 2 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalyayla Bursa izledi.

Dereceye giren sporculara madalyaları törenle verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.